Website voor Fredy Wubben

by | sep 13, 2018 | Nieuwe website, Website update

Fredy Wubben kwam in juli dit jaar naar mij toe. Zij had een website volledig geschreven in HTML, totaal niet meer van deze tijd en al helemaal niet mobielvriendelijk. Of ik haar kon helpen met een nieuwe website. Ze wilde graag al haar werken terug laten komen op de website, zowel op de homepage als op aparte pagina’s. Of ook haar (zeer) uitgebreide CV op de website kon. Natuurlijk kan dat. Ook een pagina gemaakt voor haar prachtige, prijswinnende ontwerp ‘het Maxima glas’.

Thema keuze
Fredy wilde ook graag (en natuurlijk) een website waar haar sculpturen mooi tot hun recht komen. Haar oude website was al zwart en ik heb daar ook voor gekozen. Zwart met blauw, want blauw is een kleur die je vaak terug ziet in haar ontwerpen met glas. Uiteindelijk heb ik gekozen voor het thema Divi samen met een mooie portfolio plugin (autogrid). Met deze plugin kan je foto’s (haar werken) op verschillende manieren laten zien. Wij hebben gekozen voor ‘Pinterest style’.

Helder
Vaak zijn mijn websites fris, dwz wit met een steunkleur. Nu is hij donker met blauw en bruin. Al met al toch een heldere website die weer helemaal van deze tijd is. Hij is mobielvriendelijk en ook aangemeld bij Google. De basis staat en zal spoedig aangevuld worden met meer mooie werken van kunstenaar Fredy E. Wubben.

Ik wil ook YES! Online

WordPress

WordPress is een open-source systeem. Om een geheel eigen website te maken voeg ik functionaliteiten voor je toe. Ik maak gebruik van de thema’s Divi en Avada. Mooie thema’s waarmee je unieke websites mee kunt maken. Jij bent toch ook uniek?

Vrijheid

Bij YES! Online zit je nergens aan vast. Als je nog geen host heb, adviseer ik er één. Een thema wordt speciaal voor jou gekocht. Als je wilt dan kan jij je website zelf onderhouden. Een website van YES! Online betekend immers ‘vrijheid = blijheid’

Voor wie

 Of je nu een kapper bent, fotograaf, fysiotherapeut, styliste, advocaat, architect of verpleegkundige werkend in de thuiszorg, om te groeien is een website nodig. Ik zorg er graag voor dat jij YES! online komt met een website waar jij verder mee kunt!

YES! Online

Gevestigd in Almere
Via Zoom/Teams werkzaam in Nederland
T: 06-24882092
juliette @ yesonline.nl