website leasen

WEBSITE LEASEN

Heb jij er wel eens aan gedacht om je website te leasen?
Je hebt al een website vanaf € 39,50 per maand

LEASE WEBSITE

Wat krijg jij?

Als ondernemer is jezelf online presenteren een must. Niet alleen als visitekaartje maar je wilt uiteindelijk ook gevonden worden door jouw potentiele klant. Je wilt laten zien wie jij als ondernemer bent en welke diensten/producten je aanbiedt. Een website is daar natuurlijk uitermate geschikt voor.

Een nieuwe professionele website kan voor jou een grote uitgave zijn. Bij YES! Online ontwikkelen we jouw website in WordPress zodat jij hem zelf eenvoudig bij kunt houden. Je krijgt uiteraard een uitleg, in de backend van de website, hoe je dat moet doen.

Yes! Online helpt bedrijven aan meer online zichtbaarheid door het maken en onderhouden van websites voor ZZP’ers en het MKB.

Kies hier jouw lease pakket

Leasen kan al vanaf 39,50 euro per maand.

Ieder bedrijf heeft zijn eigen doelstellingen en wensen. Daar hoort een fraaie website bij. 

LEASEN

Hoe zit dat nou?

Je kunt kiezen voor een éénmalige bijdrage van € 504,- bij aanvang van het traject en daarna in 12 maandelijkse termijnen het resterende bedrag betalen. Je kunt er ook voor kiezen om de site binnen een periode van 18 maanden af te betalen voor 54,35 euro per maand. Kies je voor het laatste dan heb je geen éénmalige bijdrage! Zo zijn er meer reken variaties.

Na het betalen van het laatste maandelijkse bedrag krijg je van ons de administrator inlog overhandigd. Je bent dus na 12 of 18 maanden eigenaar van de website en kan je zelf zaken toevoegen of onderhouden. Uiteraard leggen wij je goed uit hoe dat precies moet doen zodat jouw website ook goed blijft. Wil je dat wij dat voor je doen? Dat kan, kijk maar eens bij de aanvullende  modules.

Koop dus een nieuwe website zonder gedoe door deze gespreid te betalen. 

Werkwijze leasen in notedop

  • Je besteld een website naar keuze (klein/middel);
  • Vooraf betaal je de eenmalige bijdrage;
  • Je kiest uit een door YES! Online aangegeven design;
  • Jij levert tekst, foto’s, kleuren en logo aan;
  • Binnen de overeengekomen tijd zijn er twee revisie rondes;
  • Na oplevering website betaal jij de eerste automatische incasso van 12.
  • Na oplevering website ontvang je beperkt toegang zodat je zelf teksten kunt aanpassen;
  • Na laatste betaling (12 maanden) ontvang je volledige toegng tot je website en ben je eigenaar van je site.

 

Een lease website voor jou. Keuze uit minimaal twee prachtige designs.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen, stuur ons dan een bericht via het contactformulier.

ZIJ WETEN HET

Wat zeggen klanten over YES! Online?

Juliette heeft voor ons, Team ALS Bussum, een website gemaakt. Hij is zeer overzichtelijk en goed bij te houden. Als vrijwilligers van Team ALS Bussum houdt ze de website op de achtergrond in de gaten. Bij vragen dan kunnen we altijd bij haar terecht. Ze legt dingen duidelijk uit.

Natascha Versteeg

Team ALS Bussum

Juliette heeft mijn website gerealiseerd, van begin tot eind. Ze dacht mee, nam werk uit handen en kwam met concrete voorstellen om mijn ideeën te realiseren. Ik ben erg blij met het eindresultaat. Sinds mijn website opgeleverd is, verzorgt Juliette ook het onderhoud. De technische kant neemt zij volledig voor haar rekening. Vragen van mijn kant zijn nooit te veel; oplossingen zijn goed en snel. Ik kan Juliette van harte aanbevelen: to-the-point, snel en afspraak is afspraak! Ook over de kosten is zij van tevoren transparant.

Rogier Wolf

Rogier Wolf

Onze website was wat ouderwets en toe aan een nieuwe frisse uitstraling. Ook was het voor ons lastig om er zelf dingen op aan te passen. Hoog tijd voor wat nieuws dus en dat werd er een website van WordPress. Wij zijn, evenals onze leden, buitengewoon tevreden over de nieuwe website. Hij is fris, overzichtelijk en makkelijk werkbaar. En mochten we er toch niet helemaal uitkomen, dan is Juliette altijd bereid om ons erdoorheen te loodsen.

Secretariaat

Ondernemersvereniging Gooisekant

Juliette is een vriendelijke sociale dame en onderschat haar niet; tijdens een gezellig samenzijn doet ze haar werk serieus en is ze gefocust op jou als klant en jouw website als presentatie van jouw bedrijf. Met enthousiasme en creativiteit probeert ze zich zo goed mogelijk bij je wensen aan te passen. Ze is goed op de hoogte van alle mogelijkheden die er zijn om een mooie gebruiksvriendelijke website te bouwen en deze toegankelijk te maken voor de zoekmachine van Google. Ze neemt de verantwoordelijkheid en brengt het uiteindelijk tot een mooi resultaat. Dus kortom goed kunnen begeleiden en aanvoelen en komen tot een mooi resultaat!

Agnes Nijensteen

Sange

YES! Online

Gevestigd in Almere
Via Zoom/Teams werkzaam in Nederland
T: 06-24882092
juliette @ yesonline.nl