JustJules is mijn fotografie website. In 2010 ben ik deze website gestart met een builder van mijn toenmalige hostingpartij. Na ruim een jaar liep ik tegen een hoop beperkingen aan. Ik ben mijzelf toen gaan verdiepen in WordPress. Na onderzoek heb ik zelf WordPress geinstalleerd bij die host. Dat was nogal ‘een dingetje’ toendertijd. Nu werkt bijna iedere host met installatron en heb je binnen 1 klik WordPress geinstalleerd.

Thema keuze
Maar goed, dan ben je er nog niet. Dan moet je oa nog een thema uitzoeken wat je wilt gaan gebruiken. In eerste instantie heb ik voor een gratis thema gekozen. Dat heb ik zeker twee jaar gebruikt. Nadat ik meer voor ogen had wat ik met mijn fotografie wilde gaan doen ben ik naar een meer geschikt (betaald) thema gaan kijken.

Fris
Ik wilde graag een fris ogende website waar de foto’s voor zich spreken. In dit thema, Oyster, zitten behoorlijk wat opties om mijn foto’s te showen maar ik kies ervoor om een aantal belangrijke speerpunten op mijn home page te zetten. Verder vind je nog een klein portfolio elders op de website en een extern portfolio.

 

Ik wil ook een website van YES! Online

WordPress

 Een website maken is nog niet zo eenvoudig. Veel mensen denken dat WordPress gratis is. Als je veel functionaliteiten wilt ontberen, ja, dan is het gratis. Als je het wilt, laat ik je dat ook zien. En dan kom je snel tot de conclusie dat jij jouw bedrijf niet zo wilt presenteren.

 

Vrijheid

Bij YES! Online zit je nergens aan vast. Als je nog geen host heb, adviseer ik er één. Een thema wordt speciaal voor jou gekocht. Als je wilt dan kan jij je website zelf onderhouden. Een website van YES! Online betekend immers ‘vrijheid = blijheid’

 

Voor wie

 Of je nu een kapper bent, fotograaf, fysiotherapeut, styliste, advocaat, architect of verpleegkundige werkend in de thuiszorg, uiteindelijk heb je een website nodig. Ik zorg er graag voor dat jij YES! online komt met een website waar jij verder mee kunt!