Website en leeromgeving voor Fonswijn

by | mei 11, 2021 | Nieuwe website, Optimalisatie, Website update, Websites

Opgeleverd:

Website aangepast en nieuwe leeromgeving.

Eind 2020 vroeg Fons Tünnissen van Fons & Wijn of ik zijn website /-shop in onderhoud wilde nemen. Tegelijkertijd kwam Fons met een heleboel vragen waar ik niet direct antwoord op had. Niet zo zeer omdat ik niet weet hoe sommige zaken zijn gebouwd. Ik kan echter alleen maar gissen waarom iets is gebouwd zoals het is gedaan. De persoon die de website heeft gemaakt, deed dit werk niet meer. Uiteindelijk hebben we gezamenlijk besloten om de website en -shop aan te pakken zonder aan de look en feel te zitten want Fons is nog steeds heel tevreden over zijn huisstijl.

Wat hebben we onder andere aangepast:

  1. We hebben het thema gekocht waarin de site is gemaakt. Nu worden ook alle updates verwerkt omdat de aankoopsleutel/API is ingevoerd. Zo hoort het ook. Vind ik.
  2. De webshop hebben we (visueel) anders ingericht. Eigenschappen zijn toegevoegd; deze vormen de basis voor het filteren van de artikelen in de shop.
  3. We hebben de minimum bestelafname verwijderd en verzendkosten ingevoerd. Bestel je voor meer dan 99 euro, dan geen verzendkosten.
  4. We hebben staffelprijzen toegevoegd. Bestel je een doos van 1 type wijn, krijg je per fles korting. Dubbel genieten dus!

Online wijncursus
Voorheen organiseerde Fons wijncursussen op locatie. Op het moment dat we de 3e lockdown in gingen is Fons aan de slag gegaan om een online wijncursus te ontwikkelen. Dit zijn 6 hoofdstukken geworden met totaal 2 uur aan lesmateriaal. Voor de online wijncursus hebben we een speciale leeromgeving gemaakt; een aparte website in de look en feel van zijn website /-shop. Je komt op een landingspagina die voor iedereen toegankelijk is. Voor toegang tot de online wijncursus heb je inloggevens voor nodig. 

 

 

 

 

 

Om de betaling van de wijncursus te regelen hebben we Mollie gekoppeld aan het contactformulier GravityForms. De volgende stap is om via ActiveCampaign de cursisten om de week een mail te sturen met instructies. Verder gaan we ook nog E-boekhouden koppelen aan de website zodat ‘handmatig’ facturen maken echt verledentijd gaat worden.

Ik wil ook YES! Online

WordPress

WordPress is een open-source systeem. Om een geheel eigen website te maken voeg ik functionaliteiten voor je toe. Ik maak gebruik van de thema’s Divi en Avada. Mooie thema’s waarmee je unieke websites mee kunt maken. Jij bent toch ook uniek?

Vrijheid

Bij YES! Online zit je nergens aan vast. Als je nog geen host heb, adviseer ik er één. Een thema wordt speciaal voor jou gekocht. Als je wilt dan kan jij je website zelf onderhouden. Een website van YES! Online betekend immers ‘vrijheid = blijheid’

Voor wie

 Of je nu een kapper bent, fotograaf, fysiotherapeut, styliste, advocaat, architect of verpleegkundige werkend in de thuiszorg, om te groeien is een website nodig. Ik zorg er graag voor dat jij YES! online komt met een website waar jij verder mee kunt!

YES! Online

Gevestigd in Almere
Via Zoom/Teams werkzaam in Nederland
T: 06-24882092
juliette @ yesonline.nl