Wat zeggen klanten over websites van YES! Online?

Hieronder een kleine greep aanbevelingen van de vele websites die YES! Online heeft gerealiseerd en/of in onderhoud heeft. Komt jouw review er ook bij te staan? Neem dan contact met mij op!

Vorig jaar heb ik mijn website laten maken waar ik ontzettend trots op ben. Helaas heb ik de beloofde training nooit mogen ontvangen van het bedrijf die mijn website heeft gemaakt.

En toen kwam Juliette van Yes Online in beeld. En wat bleek; ze maakt websites in hetzelfde programma als waarin mijn website is gemaaakt. Na een verhelderend gesprek ging er een wereld voor mij open Het contact met Juliette is laagdrempelig en de uitleg is goed te begrijpen. En wat denkt ze goed mee!

Na een ochtend training kan ik nu zelf teksten aanpassen en een blog plaatsen. Wat ook prettig is dat je Juliette kan inhuren om de updates en plug-ins te checken en aanpassingen te verzorgen. Voor alles wat te maken heeft met het adviseren, creeëren en onderhouden van je website moet je bij Juliette van Yes Online zijn

Dank voor je fijne begeleiding en samenwerking!

Danielle Swart

Voedzame adviezen- Orthomoleculair voedingsadviseur

Juliette heeft mijn website gerealiseerd, van begin tot eind. Ze dacht mee, nam werk uit handen en kwam met concrete voorstellen om mijn ideeën te realiseren. Ik ben erg blij met het eindresultaat. Sinds mijn website opgeleverd is, verzorgt Juliette ook het onderhoud. De technische kant neemt zij volledig voor haar rekening. Vragen van mijn kant zijn nooit te veel; oplossingen zijn goed en snel. Ik kan Juliette van harte aanbevelen: to-the-point, snel en afspraak is afspraak! Ook over de kosten is zij van tevoren transparant.
Rogier wolf

RogierWolf

Onze website was wat ouderwets en toe aan een nieuwe frisse uitstraling. Ook was het voor ons lastig om er zelf dingen op aan te passen. Hoog tijd voor wat nieuws dus en dat werd er een website van WordPress.  Wij zijn, evenals onze leden, buitengewoon tevreden over de nieuwe website. Hij is fris, overzichtelijk en makkelijk werkbaar. En mochten we er toch niet helemaal uitkomen, dan is Juliette altijd bereid om ons erdoorheen te loodsen.

Helaas is de website niet meer online.
Secretariaat Ondernemersvereniging Gooisekant

Ondernemersvereniging Gooisekant

Juliette is een vriendelijke sociale dame en onderschat haar niet; tijdens een gezellig samenzijn doet ze haar werk serieus en is ze gefocust op jou als klant en jouw website als presentatie van jouw bedrijf. Met enthousiasme en creativiteit probeert ze zich zo goed mogelijk bij je wensen aan te passen. Ze is goed op de hoogte van alle mogelijkheden die er zijn om een mooie gebruiksvriendelijke website te bouwen en deze toegankelijk te maken voor de zoekmachine van Google. Ze neemt de verantwoordelijkheid en brengt het uiteindelijk tot een mooi resultaat. Dus kortom goed kunnen begeleiden en aanvoelen en komen tot een mooi resultaat!

Helaas is de website niet meer online.
Agnes Nijensteen

Sange

Juliette heeft voor mij de website gemaakt voor de kikkerloop die ik voor het eerst organiseerde. Dit heeft zij heel mooi en kundig gedaan. Ik heb heel veel positieve reacties ontvangen dat de website zo mooi en duidelijk is! Ook het inschrijven voor de kikkerloop via de website en het daar aan verbonden mailadres ging heel goed. Ik ben heel blij met de mooie website die Juliette heel professioneel heeft gemaakt !
Carla van Bochoven

Kikkerloop - wandelen voor het goede doel

Juliette heeft voor ons, Team ALS Bussum, een website gemaakt. Hij is zeer overzichtelijk en goed bij te houden. Als vrijwilligers van Team ALS Bussum houdt ze de website op de achtergrond in de gaten. Bij vragen dan kunnen we altijd bij haar terecht. Ze legt dingen duidelijk uit.
Natascha Versteeg

Team ALS Bussum

Ik wil ook een website van YES! Online

WordPress

 Een website maken is nog niet zo eenvoudig. Veel mensen denken dat WordPress gratis is. Als je veel functionaliteiten wilt ontberen, ja, dan is het gratis. Als je het wilt, laat ik je dat ook zien. En dan kom je snel tot de conclusie dat jij jouw bedrijf niet zo wilt presenteren.

Vrijheid

Bij YES! Online zit je nergens aan vast. Als je nog geen host heb, adviseer ik er één. Een thema wordt speciaal voor jou gekocht. Als je wilt dan kan jij je website zelf onderhouden. Een website van YES! Online betekend immers ‘vrijheid = blijheid’

Voor wie

 Of je nu een kapper bent, fotograaf, fysiotherapeut, styliste, advocaat, architect of verpleegkundige werkend in de thuiszorg, uiteindelijk heb je een website nodig. Ik zorg er graag voor dat jij YES! online komt met een website waar jij verder mee kunt!

YES! Online

Gevestigd in Almere
Via Zoom/Teams werkzaam in Nederland
T: 06-24882092
juliette @ yesonline.nl