Waarom is bloggen ook alweer een goed idee?

by | jan 27, 2019 | Algemeen

Wat o wat?
Afgelopen week vroeg ik nog op social media; ‘wat zouden jullie nou willen weten over mij, WordPress of wat dan ook’.

Inspiratie
Nog dezelfde dag poste Marca van den Broek, een oud docent van de Fotovakschool, een blog die mij toch weer inspireerde. Ik maakt al eerder posts op deze website maar dat betreft alleen maar nieuw werk wat ik heb gemaakt. Naast de ‘over mij’  pagina weten jullie niets tot weinig van mij of mijn business. Want eigenlijk doe ik best veel en ik vertel jullie daar graag over.

Maken van websites
De meeste mensen kennen mij als JustJules, de fotograaf. Dat ben en doe ik nog steeds. Ik kan er enorm van genieten om mensen (in de zorg) te fotograferen zoals ze zijn. De website die ik voor mijn fotografie maakte werd mijn eerste WordPress website. Ik vond dat zo leuk om te doen, eindelijk de vrijheid om websites te maken die ik wilde!

Ik heb jarenlang in loondienst gewerkt als  medewerker binnendienst verkoop maar ook als marketing-communicatie coordinator. In combinatie van deze banen is mijn liefde ontstaan voor alles wat ik nu doe; fotografie, websites onderhouden en maken én ik ondersteun andere bedrijven op het gebied van communicatie. Weten wie mijn klanten zijn, bekijk ze gerust. Hier staat een klantenmix van fotografie- en websites. Vaak gaat namelijk het ene over in het andere.

Almere
Nu weten jullie iets meer over mij. Vooruit, nog iets persoonlijks erbij; Ik ben getrouwd met Eric en we wonen bijna 19 jaar in Almere. Almere ja. Je weet wel, die slaapstad met de titel ‘Beste binnenstad van Nederland 2017-2019’! Waar ik op steenworp afstand van mijn woning overheerlijk kan hardlopen en mountainbiken in de bossen. Daar ja 😉

Bloggen joh!
En nu moet ik doorpakken, maar waarom moet je eigenlijk ook alweer bloggen? Hierbij een aantal redenen om vooral te bloggen:

  • Omdat ik gevonden wil worden in Google, welke ondernemer wilt dat niet?
  • Zodat ik mijn klanten kan voorzien van tips, kennis delen
  • Het houdt mij scherp en ik leer ervan
  • Het kost mij niets, behalve wat (bedenk) tijd

Met groet,
Juliette

 

Ik wil ook YES! Online

WordPress

WordPress is een open-source systeem. Om een geheel eigen website te maken voeg ik functionaliteiten voor je toe. Ik maak gebruik van de thema’s Divi en Avada. Mooie thema’s waarmee je unieke websites mee kunt maken. Jij bent toch ook uniek?

Vrijheid

Bij YES! Online zit je nergens aan vast. Als je nog geen host heb, adviseer ik er één. Een thema wordt speciaal voor jou gekocht. Als je wilt dan kan jij je website zelf onderhouden. Een website van YES! Online betekend immers ‘vrijheid = blijheid’

Voor wie

 Of je nu een kapper bent, fotograaf, fysiotherapeut, styliste, advocaat, architect of verpleegkundige werkend in de thuiszorg, om te groeien is een website nodig. Ik zorg er graag voor dat jij YES! online komt met een website waar jij verder mee kunt!

YES! Online

Gevestigd in Almere
Via Zoom/Teams werkzaam in Nederland
T: 06-24882092
juliette @ yesonline.nl