SANGE had al een website maar voldeed niet meer aan haar eisen. Omdat ze een professionaliseringsslag wilde maken moest ook haar website eraan geloven. De bezoeker moet meer informatie over haar werk kunnen vinden en de website moest vooral fris zijn. Ook wilde Agnes graag gevonden worden door Google.

Host
De website stond al, tot tevredenheid, gehost bij Antagonist dus daar zijn we gebleven. Op de achtergrond hebben we dan ook aan de website gewerkt.

Resultaat
De website van Sange is gebouwd met Avada. Met de builder ben je vrij in hoe je de website in wilt richten. Van pagina’s met mooie parallax (zakkende) sliders tot eenvoudige recht-toe-recht-aan pagina’s. De website is aangemeld bij Analytics en verder SEO voorbereid. We weten nu wie Agnes is en wat zij doet!

Ik wens Agnes veel plezier en succes met haar nieuwe website!

Ik wil ook een website van YES! Online

WordPress

 Een website maken is nog niet zo eenvoudig. Veel mensen denken dat WordPress gratis is. Als je veel functionaliteiten wilt ontberen, ja, dan is het gratis. Als je het wilt, laat ik je dat ook zien. En dan kom je snel tot de conclusie dat jij jouw bedrijf niet zo wilt presenteren.

Vrijheid

Bij YES! Online zit je nergens aan vast. Als je nog geen host heb, adviseer ik er één. Een thema wordt speciaal voor jou gekocht. Als je wilt dan kan jij je website zelf onderhouden. Een website van YES! Online betekend immers ‘vrijheid = blijheid’

Voor wie

 Of je nu een kapper bent, fotograaf, fysiotherapeut, styliste, advocaat, architect of verpleegkundige werkend in de thuiszorg, uiteindelijk heb je een website nodig. Ik zorg er graag voor dat jij YES! online komt met een website waar jij verder mee kunt!