Team ALS Bussum had al een aantal jaar een WordPress website. je weet wel, zo’n gratis website via WordPress. niets mis mee maar als je wat meer wilt met je website en een modernere uitstraling dan kom je al snel uit op een betaalde website. Nu ben ik al enige jaren verbonden met ALS en ook vrijwilliger bij Team ALS Bussum. Kortom, de knoop doorgehakt en een nieuwe frissen website gemaakt.

Thema keuze
Tja, dan moet je oa nog een thema uitzoeken wat je wilt gaan gebruiken. Nu had ik nog een aantal thema’s op de ‘plank’ liggen en heb ik gekozen voor het thema Divi. De website met Divi kan eenvoudig voorzien worden van teksten en andere functionaliteiten door de WYSIWYG functionaliteit. Ik weet zeker dat de eigenaren, Natascha en Peter, na uitleg straks de website zelf kunnen voorzien van pagina’s, berichten en fotogallerijen.

Ik wil ook een website van YES! Online

WordPress

 Een website maken is nog niet zo eenvoudig. Veel mensen denken dat WordPress gratis is. Als je veel functionaliteiten wilt ontberen, ja, dan is het gratis. Als je het wilt, laat ik je dat ook zien. En dan kom je snel tot de conclusie dat jij jouw bedrijf niet zo wilt presenteren.

Vrijheid

Bij YES! Online zit je nergens aan vast. Als je nog geen host heb, adviseer ik er één. Een thema wordt speciaal voor jou gekocht. Als je wilt dan kan jij je website zelf onderhouden. Een website van YES! Online betekend immers ‘vrijheid = blijheid’

Voor wie

 Of je nu een kapper bent, fotograaf, fysiotherapeut, styliste, advocaat, architect of verpleegkundige werkend in de thuiszorg, uiteindelijk heb je een website nodig. Ik zorg er graag voor dat jij YES! online komt met een website waar jij verder mee kunt!