Loes, Betty en Wies zijn drie professionals in de gezondheidszorg. Zij werken samen als trainers voor collega-professionals die veel te maken hebben met het spanningsveld tussen ouders/familie, professionals en cliënten. Hun samenwerkingsverband noemen zij ‘De Dynamische Driehoek‘.

Onlangs hebben zij een mooi boek over hun samenwerking gelanceerd met een kleurrijke en frisse uitstraling. Dat liep niet meer in lijn met een (HTML) website. Of deze website omgezet kon worden naar WordPress en graag met dezelfde kleurrijke en frisse uitstraling als hun boek.

 

Mobiel

De website moest geschikt zijn voor het gebruik op de tablet en mobiel.
i

Boek

Er is een inkijkexemplaar van het boek opgenomen.

Huisstijl

Mede door het boek kwam er een nieuwe, kleurrijke en frisse huisstijl. Deze hebben we uiteraard doorgetrokken in de website.

Ik wil ook een website van YES! Online

WordPress

 Een website maken is nog niet zo eenvoudig. Veel mensen denken dat WordPress gratis is. Als je veel functionaliteiten wilt ontberen, ja, dan is het gratis. Als je het wilt, laat ik je dat ook zien. En dan kom je snel tot de conclusie dat jij jouw bedrijf niet zo wilt presenteren.

 

Vrijheid

Bij YES! Online zit je nergens aan vast. Als je nog geen host heb, adviseer ik er één. Een thema wordt speciaal voor jou gekocht. Als je wilt dan kan jij je website zelf onderhouden. Een website van YES! Online betekend immers ‘vrijheid = blijheid’

 

Voor wie

 Of je nu een kapper bent, fotograaf, fysiotherapeut, styliste, advocaat, architect of verpleegkundige werkend in de thuiszorg, uiteindelijk heb je een website nodig. Ik zorg er graag voor dat jij YES! online komt met een website waar jij verder mee kunt!