Juliette Arts
webdesign, projectmanagement en fotografie

Over Juliette

Jarenlang heb ik naast een zeer leuke parttime baan als all-round-medewerker (marketing, communicatie, inkoop, verkoop en klantenservice) mijn eigen bedrijf gerund. Toen ik deze parttime baan verloor wist ik direct wat ik ging doen; ik ging mijn eigen bedrijf verder uitbouwen. Ik werk nu fulltime zelfstandig als webdesigner, fotograaf en marcom ondersteuner en doe dat met veel plezier. Nog leuker is het geworden in 2017. Met een collega ondernemer huur(de) ik een kantoor in een bedrijfsverzamelpand in Huizen. Gewoon weer naar je werk kunnen gaan in plaats van uit huis werken is gewoon heel erg leuk! In 2020 ben ik verhuisd naar Almere. Dichterbij huis, maar toch buitenshuis aan het werk. 

YES! Online – webdesign

Mijn eerste ervaring met website onderhoud was rond 2002. Mijn werkgever gebruikte een vrij stug CMS programma en voor mij als gebruiker was er geen mogelijkheid om look en feel aan te passen. Toen ik in 2010 mezelf inschreef bij de Kamer van Koophandel startte ik met een ‘drag & drop website builder’. Heel mooi maar ook daar was ik gelimiteerd in wat ik wilde. Na een jaar ben ik over gestapt naar een WordPress installatie. Ik moest deze zonder enige kennis van websites maken of bouwen zelf uploaden en installeren. Het heeft mij wel enige kop brekers bezorgd maar het lukte. Eindelijk was de vrijheid daar om de website te maken die ik voor ogen had! Sinds die tijd heb ik meerdere websites voor diverse opdrachtgevers gemaakt.

JustJules – fotografie

In 2010 schreef ik mijzelf in bij de KVK onder de naam JustJules beeld communicatie. Beeld stond voor fotografie en communicatie voor het vak marketing  / communicatie en het maken van websites. Ik doe alles met even veel plezier. En hoe mooi is het dat ik alles kan combineren! Als fotograaf ligt mijn hart bij het fotograferen van mensen en dan het liefst in de zorgsector. Want er is wat mij betreft niets mooier dan het vastleggen van tastbare herinneringen!

Stichting ALS Nederland

Sinds januari 2021 werk ik parttime voor Stichting ALS Nederland. In 2011 ben ik met hen in aanraking gekomen omdat mijn vader de diagnose ALS kreeg. Het bleek een doodvonnis want tot op heden is er nog geen medicijn en/of behandeling voor ALS. Toen men mij vroeg voor de functie Patiëntencontact hoefde ik niet lang na te denken. Drie dagen in de week zet ik mij, samen met mijn bevlogen collega’s, in om deze ziekte de wereld uit te helpen. 

Vanuit mijn eigen bedrijf stort ik ieder jaar een deel van mijn omzet aan Stichting ALS Nederland. Klanten van YES! Online / JustJules dragen dan ook bij aan onderzoek naar de nog steeds ongeneeslijke ziekte ALS. Dank daarvoor!

Juliette in het kort

♡ sportief
♡ dol op de sauna
♡ verliefd op Barcelona
♡ gek op hagedissen
♡ bang voor spinnen
♡ geniet van een avond uit
♡ altijd in voor een goed gesprek
♡ mag graag lachen
♡ gedreven en enthousiast
♡ soms verlegen, vaak niet

Curiculum Vitae

WordPress websites, UX-desinger, fotograaf en marketingcommunicatie

JustJules beeld communicatie & YES! Online | 2010 – heden
Verschillende opdrachtgevers voor fotografie en webdesign.

Marketing/communicatie voor Beter op weg  en APC .

Initiatiefnemer en uitgever van het boek ‘Als ALS in beeld komt…’
Fotografeer ALS de wereld uit | 2013 – 2015

Marketingcommunicatie
Cleaning Import BV | 2013 – 2015

vervolg Curiculum Vitae

Interim Marketingcommunicatie coördinator
Web2Clean.com | 2012 – 2012

Interim Marketingcommunicatie
Provi | 2012 – 2012

Marketing Coordinator
Nilfisk-Advance | 2005 – 2011

Assistant Manager
LG Electronics | 2003 – 2005

Sales & Public Relations
Jamo A/S | 2001 – 2002

Fotografie

Hier vind je een aantal foto’s welke ik het afgelopen jaar heb gemaakt. Voor meer informatie verwijs ik je graag naar mijn fotografie website.

YES! Online = JA Online = Juliette Arts Online

YES! Online is een handelsnaam van JustJules beeld communicatie. Wij communiceren op social media voornamelijk onder één naam: JustJulesNL. Je kunt ons volgen of met mij linken via onderstaande kanalen.

Leuker is natuurlijk persoonlijk contact. Je kunt ons bellen op 06-24882092 of een bericht sturen. Maken we vrijblijvend een afspraak.

YES! Online

Gevestigd in Almere
Via Zoom/Teams werkzaam in Nederland
T: 06-24882092
juliette @ yesonline.nl