Online vergaderen doe je zo

by | mei 15, 2020 | Algemeen

Tips van YES! Online

Online vergaderen

 

Sinds half maart werk ik, net als veel andere ondernemers, vanuit huis. Mijn kantoor is gezien de ophanden zijnde verhuizing toch al bijna leeg. Er staat nog een kast en een bureau maar dat is het. Zitten moet ik op een Ikea kruk; niet echt ergonomisch verantwoord.

Contact
Thuis werken, samen met mijn man, is hardstikke leuk maar je mist wel het contact met je collega ondernemers, leveranciers en opdrachtgevers.

Tijdens een online BNI netwerksessie gaf ik kortgeleden een 5 minuten training met de do’s en de don’ts van het online vergaderen . Mensen die mij kennen snappen dat dat met een grap en een grol gaat.

Hilarische momenten
In die week werd ik getriggerd door Jolanda Jungschläger van Acting 4 you success.  Zij plaatst regelmatig filmpjes op haar LinkedIn pagina waar ze dan één van haar typetjes inzet. Hilarische momenten met Fara Fanatics, Hanny Hostess of Philien Prosecqueen.

Ik heb Jolanda gevraagd of zij voor mij een filmpje kan maken met Philien Prosecqueen met daarin wat tips over het online vergaderen. Deze heb ik gemaild naar mijn (zakelijke) contacten met het doel om in deze rare tijden contact te houden, hen gezondheid te wensen en een glimlach op hun gezicht te toveren. Gezien de leuke reacties die ik heb mogen ontvangen is de lach in ieder geval gelukt.

Positief en nieuwsgierig
Ik sloot mijn mail af met het volgende:
“Als ik iets geleerd heb uit het verleden is dat je positief en nieuwsgierig moet blijven en dat samen met een portie humor. Daarom stuur ik je ook onderstaande video. Een leuke kijk op het ‘nieuwe vergaderen’ en/of het ‘online samenzijn’. Als ik iets voor je kan doen; bel, mail, app, zoom mij gerust. Ik help je graag.  Voor nu wens ik je veel kijkplezier en alle goeds voor jou, je familie en je bedrijf.’

Stay Safe!

 

 

Ik wil ook YES! Online

WordPress

WordPress is een open-source systeem. Om een geheel eigen website te maken voeg ik functionaliteiten voor je toe. Ik maak gebruik van de thema’s Divi en Avada. Mooie thema’s waarmee je unieke websites mee kunt maken. Jij bent toch ook uniek?

Vrijheid

Bij YES! Online zit je nergens aan vast. Als je nog geen host heb, adviseer ik er één. Een thema wordt speciaal voor jou gekocht. Als je wilt dan kan jij je website zelf onderhouden. Een website van YES! Online betekend immers ‘vrijheid = blijheid’

Voor wie

 Of je nu een kapper bent, fotograaf, fysiotherapeut, styliste, advocaat, architect of verpleegkundige werkend in de thuiszorg, om te groeien is een website nodig. Ik zorg er graag voor dat jij YES! online komt met een website waar jij verder mee kunt!

YES! Online

Gevestigd in Almere
Via Zoom/Teams werkzaam in Nederland
T: 06-24882092
juliette @ yesonline.nl