Stichting One In Him Foundation had al een website maar voldeed niet meer aan hun eisen. Ze kregen meer bezoekers en en ze wilde graag een donatiemodule hebben. Ook organiseren zij veel evenementen dus ook dat wilde ze graag op de website terug zien. Naast eerder genoemde zaken had ik niet meer dan hun logo. Die kleuren wilde ze graag terugzien.

Host
Omdat zij veel meer website bezoekers verwachten dan voorheen wilde ze ook graag over naar een meer betrouwbare host. Hiervoor hebben we gekozen voor Managed WP Hosting. De oude website en mailberichten hebben we verhuisd naar de nieuwe hostingpartij. Toen kon het bouwen beginnen want veel meer dan een paar zinnen en foto’s hadden ze niet op hun oude site

Resultaat
De website van One In Him Foundation is gebouwd met Avada-church. Met de builder ben je vrij in hoe je de website in wilt richten. Van pagina’s met mooie parallax (zakkende) sliders tot eenvoudige recht-toe-recht-aan pagina’s. We hebben Mollie voor ze gekoppeld voor de donatie module, de nieuwsbrief is gekoppeld zodat mensen zich snel kunnen inschrijven voor het laatste nieuws en er is een mooie evenementen module geimplementeerd.

Ik wens ze veel plezier en succes met hun nieuwe website!

 

Ik wil ook een website van YES! Online

WordPress

 Een website maken is nog niet zo eenvoudig. Veel mensen denken dat WordPress gratis is. Als je veel functionaliteiten wilt ontberen, ja, dan is het gratis. Als je het wilt, laat ik je dat ook zien. En dan kom je snel tot de conclusie dat jij jouw bedrijf niet zo wilt presenteren.

 

Vrijheid

Bij YES! Online zit je nergens aan vast. Als je nog geen host heb, adviseer ik er één. Een thema wordt speciaal voor jou gekocht. Als je wilt dan kan jij je website zelf onderhouden. Een website van YES! Online betekend immers ‘vrijheid = blijheid’

 

Voor wie

 Of je nu een kapper bent, fotograaf, fysiotherapeut, styliste, advocaat, architect of verpleegkundige werkend in de thuiszorg, uiteindelijk heb je een website nodig. Ik zorg er graag voor dat jij YES! online komt met een website waar jij verder mee kunt!