De vereniging had al jaren een website in een eigen gemaakt CMS. De nieuwe website beheerder wist niet hoe ze deze diende te onderhouden. Er moest dus een nieuwe komen; een WordPress website. We hebben de domeinnaam en de mail verhuisd. Ook hier stond weinig tekst op de site dus we moesten overnieuw beginnen. Omdat zij ook regelmatig bijeenkomsten organiseren voor hun leden wilde ze ook graag een events module. Geen probleem natuurlijk!

Mobiel

De website moest geschikt zijn voor het gebruik op de tablet en mobiel.

Bestuur en leden

Op de website hebben de leden en het bestuur een plekje gekregen.

Uitstraling

De website moest er fris en modern uitzien en bij voorkeur wilde ze ook graag hun evenementen hier kunnen aanmaken en delen.

Ik wil ook een website van YES! Online

WordPress

 Een website maken is nog niet zo eenvoudig. Veel mensen denken dat WordPress gratis is. Als je veel functionaliteiten wilt ontberen, ja, dan is het gratis. Als je het wilt, laat ik je dat ook zien. En dan kom je snel tot de conclusie dat jij jouw bedrijf niet zo wilt presenteren.

 

Vrijheid

Bij YES! Online zit je nergens aan vast. Als je nog geen host heb, adviseer ik er één. Een thema wordt speciaal voor jou gekocht. Als je wilt dan kan jij je website zelf onderhouden. Een website van YES! Online betekend immers ‘vrijheid = blijheid’

 

Voor wie

 Of je nu een kapper bent, fotograaf, fysiotherapeut, styliste, advocaat, architect of verpleegkundige werkend in de thuiszorg, uiteindelijk heb je een website nodig. Ik zorg er graag voor dat jij YES! online komt met een website waar jij verder mee kunt!