VOC facility group bestaat nu ruim een jaar onder deze naam. Het bedrijf bestaat echter al zo’n 15 jaar. Met de nieuwe naam wilde ze ook graag een nieuwe website. Deze moest vooral fris en zakelijk zijn. De site is uiteraard ook aangemeld bij Google Analytics en verbonden met Google Webmaster. Zo kunnen we goed zien wat er gebeurt op de site. Ook hebben we een vacature plugin geinstalleerd waardoor er op openstaande functie direct gesolliciteerd kan worden.

VOC facility group kan jou helpen op het gebied van facilitaire zaken zoals schoonmaak, catering, werving en selectie en de receptieservice. Een heuse aanrader!

Inmiddels is heeft VOC facility Group hun naam aangepast naar Real Estate Facility Group.

 

 

Ik wil ook een website van YES! Online

WordPress

 Een website maken is nog niet zo eenvoudig. Veel mensen denken dat WordPress gratis is. Als je veel functionaliteiten wilt ontberen, ja, dan is het gratis. Als je het wilt, laat ik je dat ook zien. En dan kom je snel tot de conclusie dat jij jouw bedrijf niet zo wilt presenteren.

Vrijheid

Bij YES! Online zit je nergens aan vast. Als je nog geen host heb, adviseer ik er één. Een thema wordt speciaal voor jou gekocht. Als je wilt dan kan jij je website zelf onderhouden. Een website van YES! Online betekend immers ‘vrijheid = blijheid’

Voor wie

 Of je nu een kapper bent, fotograaf, fysiotherapeut, styliste, advocaat, architect of verpleegkundige werkend in de thuiszorg, uiteindelijk heb je een website nodig. Ik zorg er graag voor dat jij YES! online komt met een website waar jij verder mee kunt!