Nieuwe website voor Faina

by | apr 16, 2023 | Nieuwe website, Websites

Nieuwe website

FainaKappen.nl

 

Studio
Faina en ik kennen elkaar al jaren via BNI. Zij had toen een eigen Fit20 Studio in Huizen. Omdat zij ging studeren als helpende plus, heeft ze de studio verkocht. De basis van Faina is dat zij graag anderen helpt om zijn/haar doel te bereiken.

Nieuwe opleiding
In 2023 start Faina met een nieuwe opleiding naar huisartsassistent. Of ik een ‘sollicitatie’ website voor haar kon maken. Natuurlijk, we maken er gewoon een uitgebreide CV van. Wie ben je, wat doe en wat is je ambitie?

Website
Faina leverde mij een aantal teksten aan en wat foto’s. Dit splits ik dan altijd op in ‘hapklare brokken’ zodat het lekker vlot leest. Voor de mobiele toepassing moest er nog wat css toegepast worden om de site vlotter te vertonen.

Sollicitatie
Wanneer Faina nu een sollicitatie heeft kan ze haar site eenvoudig delen met een eventueel toekomstige werkgever. Of wanneer een werkgever de site vindt, kan men via het contactformulier Faina een bericht sturen.

Mobiel

De website is geschikt voor het grote beeldscherm, de tablet en mobiel.

Ik wil ook YES! Online

WordPress

WordPress is een open-source systeem. Om een geheel eigen website te maken voeg ik functionaliteiten voor je toe. Ik maak gebruik van de thema’s Divi en Avada. Mooie thema’s waarmee je unieke websites mee kunt maken. Jij bent toch ook uniek?

Vrijheid

Bij YES! Online zit je nergens aan vast. Als je nog geen host heb, adviseer ik er één. Een thema wordt speciaal voor jou gekocht. Als je wilt dan kan jij je website zelf onderhouden. Een website van YES! Online betekend immers ‘vrijheid = blijheid’

Voor wie

 Of je nu een kapper bent, fotograaf, fysiotherapeut, styliste, advocaat, architect of verpleegkundige werkend in de thuiszorg, om te groeien is een website nodig. Ik zorg er graag voor dat jij YES! online komt met een website waar jij verder mee kunt!

YES! Online

Gevestigd in Almere
Via Zoom/Teams werkzaam in Nederland
T: 06-24882092
juliette @ yesonline.nl