Arjan besloot in het voorjaar van 2019 voor zichzelf te beginnen. Daar hoort natuurlijk een logo, een huisstijl en een website bij. Hij wilde het liefst een WordPress website omdat het gebruiksvriendelijk is en omdat hij dan zelf teksten en afbeeldingen kan toevoegen. Krista van Krista Peeters Design maakte het logo voor Arjan en zijn huisstijl. Met die gegevens ging ik aan de slag om zijn website te realiseren. Een relatief kleine site welke nog fors uitgebreid kan worden.

Mobiel

De website moest geschikt zijn voor het gebruik op tablet en mobiel.

Huisstijl

De website moest passen binnen de huisstijl van Vitaliteitstrategen.

Uitstraling

De website moest er fris en modern uitzien en bij voorkeur wilde ze het onderhoud zelf verzorgen.

Ik wil ook een website van YES! Online

WordPress

 Een website maken is nog niet zo eenvoudig. Veel mensen denken dat WordPress gratis is. Als je veel functionaliteiten wilt ontberen, ja, dan is het gratis. Als je het wilt, laat ik je dat ook zien. En dan kom je snel tot de conclusie dat jij jouw bedrijf niet zo wilt presenteren.

 

Vrijheid

Bij YES! Online zit je nergens aan vast. Als je nog geen host heb, adviseer ik er één. Een thema wordt speciaal voor jou gekocht. Als je wilt dan kan jij je website zelf onderhouden. Een website van YES! Online betekend immers ‘vrijheid = blijheid’

 

Voor wie

 Of je nu een kapper bent, fotograaf, fysiotherapeut, styliste, advocaat, architect of verpleegkundige werkend in de thuiszorg, uiteindelijk heb je een website nodig. Ik zorg er graag voor dat jij YES! online komt met een website waar jij verder mee kunt!