Nieuwe website Green Steps Travel

by | mrt 31, 2022 | Nieuwe website, Websites

Nieuwe website:

Green Steps Travel

 

Maureen is midden in de Corona pandemie een nieuw concept gestart in de reiswereld, Green Steps Travel:
LUXE EN VERANTWOORDE REIZEN NAAR AFRIKA EN CENTRAAL-AMERIKA

Zij biedt alleen kleinschalige luxe én comfortabele accommodaties aan. Accommodaties die op verschillende wijze bijdragen aan duurzaamheid. Denk bijvoorbeeld aan de aanwezigheid van zonnepanelen of energiezuinige- en waterbesparende programma’s. Plastic blijft beperkt tot een minimum en de accommodaties doen actief mee met recycle programma’s. Accommodaties hanteren het ‘farm to table’ concept. Ze werken samen met lokale boeren en vissers of verbouwen zelf hun eigen groenten en fruit. Elke reis draagt ook bij aan verbetering van de lokale community. Van natuurbehoud tot educatie. En van het planten van bomen tot bijdragen voor een rehabilitatiecentrum voor dieren.

Maureen wilde graag het volgende terugzien op de site:

  • favoriete reizen op de homepage;
  • snelle toegang tot de twee continenten;
  • uitleg over de verschillende landen;
  • een dag tot dag uitleg per reis;
  • een fotocollage per reis voor een eerste indruk,
  • verschillende tabbladen per reis voor eenvoudige navigatie;
  • een luxe uitstraling.

Ook deze website is met Divi gemaakt. Het contactformulier is gemaakt met ContactForm7 en voor de fotogalerijen maakte we gebruik van NextGen.

Waar wil jij naar toe op vakantie?

 

 

Ik wil ook YES! Online

WordPress

WordPress is een open-source systeem. Om een geheel eigen website te maken voeg ik functionaliteiten voor je toe. Ik maak gebruik van de thema’s Divi en Avada. Mooie thema’s waarmee je unieke websites mee kunt maken. Jij bent toch ook uniek?

Vrijheid

Bij YES! Online zit je nergens aan vast. Als je nog geen host heb, adviseer ik er één. Een thema wordt speciaal voor jou gekocht. Als je wilt dan kan jij je website zelf onderhouden. Een website van YES! Online betekend immers ‘vrijheid = blijheid’

Voor wie

 Of je nu een kapper bent, fotograaf, fysiotherapeut, styliste, advocaat, architect of verpleegkundige werkend in de thuiszorg, om te groeien is een website nodig. Ik zorg er graag voor dat jij YES! online komt met een website waar jij verder mee kunt!

YES! Online

Gevestigd in Almere
Via Zoom/Teams werkzaam in Nederland
T: 06-24882092
juliette @ yesonline.nl