Nieuwe site voor Miss Sjerpen

by | mei 13, 2022 | Nieuwe website, Website update

Nieuwe website:

Miss Sjerpen

 

Marion, oprichter van Miss Sjerpen, plaatste onlangs een oproep op Facebook: ‘ik kom mijn website niet meer in, kan iemand mij helpen?’

Een aantal jaar geleden ontmoette ik Marion tijdens een zakelijke bijeenkomst van BNI Almere. Bij deze bijeenkomsten mag iedere deelnemer een minuut pitchen en zij won de pitchprijs. De week erop was zij weer aanwezig en nam als cadeau voor BNI een handgemaakt sjerp mee met daarop de tekst ‘pitcher van de week’.  Dus toen ik haar oproep zag heb ik haar een bericht gestuurd en verteld waar ik haar van kende.

Geen toegang
Marion kon minimaal in de backend van haar website. Ook kon zij niet bij haar host inloggen. De persoon die haar website beheerde reageerde nergens meer op.

We konden uit de backend nog wel de teksten halen maar de database met de foto’s waren onbereikbaar. Voor Miss Sjerpen heb ik uiteindelijk de domeinnaam verhuist en nieuwe hosting afgesloten. Zo zijn we de site helemaal opnieuw gaan inrichten.

Haar wensen voor de nieuwe site:

  • Ze wil zelf haar website kunnen beheersen;
  • Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden voor het maken van een sjerp, ze wilde een aanvraagformulier met daarin de mogelijkheden;
  • Ze wil kronen en andere artikelen verkopen via een webshop met betaalmodule;
  • Het lettertype van haar logo wil ze graag terug zien in de H1 en H2 teksten;
  • Wanneer een klant op haar site doorklikt, moet men eenvoudig terug kunnen navigeren;
  • Ze wil de wereld laten weten dat ze ook katoen (bijv T-shirts) kan bedrukken;
  • Een lookbook op de homepage;
  • Minder spam via het contactformulier;
  • Gewoon, een nieuwe frisse site die weer even mee kan.

Miss Sjerpen is marktleider
Marion maakt voor bijna alle grote en kleine verkiezingen in Nederland de sjerpen. Maar ook in België, Frankrijk en Duitsland weten ze Miss Sjerpen te vinden. Daarnaast zijn er al vele sjerpen meegenomen naar internationale verkiezingen over de hele wereld.

 

Ik wil ook YES! Online

WordPress

WordPress is een open-source systeem. Om een geheel eigen website te maken voeg ik functionaliteiten voor je toe. Ik maak gebruik van de thema’s Divi en Avada. Mooie thema’s waarmee je unieke websites mee kunt maken. Jij bent toch ook uniek?

Vrijheid

Bij YES! Online zit je nergens aan vast. Als je nog geen host heb, adviseer ik er één. Een thema wordt speciaal voor jou gekocht. Als je wilt dan kan jij je website zelf onderhouden. Een website van YES! Online betekend immers ‘vrijheid = blijheid’

Voor wie

 Of je nu een kapper bent, fotograaf, fysiotherapeut, styliste, advocaat, architect of verpleegkundige werkend in de thuiszorg, om te groeien is een website nodig. Ik zorg er graag voor dat jij YES! online komt met een website waar jij verder mee kunt!

YES! Online

Gevestigd in Almere
Via Zoom/Teams werkzaam in Nederland
T: 06-24882092
juliette @ yesonline.nl