Nieuwe site tegen eenzaamheid in Baarn

by | feb 15, 2020 | Nieuwe website, Websites

Nieuwe website

Eenzaamheidbaarn.nl

 

eenzaamheid baarn

Campagne
In 2019 is de landelijke campagne gestart Eén tegen eenzaamheid. Met dit actieprogramma wil de overheid de trend van eenzaamheid onder oa ouderen in Nederland doorbreken. Zij geloven dat dit kan door eenzaamheid eerder te signaleren en het bespreekbaar te maken. En vervolgens een duurzame aanpak te ontwikkelen.

Baarn
Gemeente Baarn doet ook mee met het programma tegen eenzaamheid. Hiervoor willen zij alle stakeholders uitnodigen om de campagne te lanceren. De uitnodiging is gemaakt in en verzonden met Mailchimp en deze staat gekoppeld aan een landingspagina op de website. Hier kan men hun aanwezigheid invullen waarna zowel de stakeholder als Gemeente Baarn hiervan een bevestiging per mail ontvangen.

Nieuwsbrief
Ook wilde de Gemeente dat stakeholders en inwoners zich kunnen inschrijven voor een toekomstige nieuwsbrief en dat is op de homepage gerealiseerd. Dit inschrijfformulier van Gravity Forms staat met een API gekoppeld aan Mailchimp waardoor de Gemeente straks getarged kan mailen.

Mailchimp

Mailchimp moest aangemaakt en ingericht worden.  Er zijn groepen gemaakt, (mail) adressen ge-upload en de 1ste uitnodiging is verzonden.

Inschrijfformulieren

Voor de inschrijffomulieren is Gravity Forms gebruikt ism Mailchimp.

Huisstijl

De huisstijl van Eenzaamheid Baarn is uiteraard volledig opgenomen in de website.

Ik wil ook YES! Online

WordPress

WordPress is een open-source systeem. Om een geheel eigen website te maken voeg ik functionaliteiten voor je toe. Ik maak gebruik van de thema’s Divi en Avada. Mooie thema’s waarmee je unieke websites mee kunt maken. Jij bent toch ook uniek?

Vrijheid

Bij YES! Online zit je nergens aan vast. Als je nog geen host heb, adviseer ik er één. Een thema wordt speciaal voor jou gekocht. Als je wilt dan kan jij je website zelf onderhouden. Een website van YES! Online betekend immers ‘vrijheid = blijheid’

Voor wie

 Of je nu een kapper bent, fotograaf, fysiotherapeut, styliste, advocaat, architect of verpleegkundige werkend in de thuiszorg, om te groeien is een website nodig. Ik zorg er graag voor dat jij YES! online komt met een website waar jij verder mee kunt!

YES! Online

Gevestigd in Almere
Via Zoom/Teams werkzaam in Nederland
T: 06-24882092
juliette @ yesonline.nl