Nieuwe site Stop Plastic Waste

by | jul 17, 2022 | Nieuwe website, Websites

Nieuwe website:

Stop Plastic Waste

 

Al enige tijd ben ik lid van Rotary Almere. Rotary is een wereldwijde organisatie van serviceclubs. De doelstelling van Rotary komt kernachtig tot uitdrukking in de lijfspreuk: Service above Self. Bij Rotary betekent dit dat je bereid bent iets van jezelf te geven, dat je dienstbaar wilt zijn aan de samenleving en dit in de praktijk ook zichtbaar wilt maken. Niet alleen door het mede opzetten van lokale, regionale en wereldomvattende fundraisingprojecten, maar ook door het ter beschikking stellen van je (vak)kennis.

Voor 2022 stond in ieder geval een nieuw project op het programma; het Stop Plastic Waste event. Het evenement bestond uit dialoogsessies met experts op het gebied van Plastic Afval en met de gasten. Tijdens de sessies werd het onderwerp belicht door sprekers die actief zijn op het gebied van ecologie, gedrags- en medische wetenschappen, economie, business en technologie. Op een laagdrempelige manier wordt ingegaan op de impact van consumentenplastic op de gezondheid en leefomgeving van mens en dier.

Website
Hier moest natuurlijk een website voor komen. Het programma moest aangekondigd worden. Men wilde ook informatie over de locatie (Floriade) geven en er moest een aanmeldformulier komen.

Design en huisstijl
Claire Slingerland van Blits Motion heeft de huisstijl van Stop Plastic Waste ontworpen evenals de look en feel van de website.

 

Divi
Aan de hand van Claire’s ontwerp ben ik met Divi aan de slag gegaan. Want ik zeg altijd met Divi kan je ‘alles’ maken wat je maar wilt. En wat denk jij, is het mij gelukt om de ontwerpideeën door te voeren? Bekijk hier de site!

Nieuw event
Het eerste event werd georganiseerd in juni. Het nieuwe event is komende september. Hiervoor hebben we een nieuw inschrijfformulier gemaakt waarbij aangegeven kan worden welke workshop men wil volgen. 

Mailchimp
Om de geintresseerde te kunnen mailen heeft Claire een verzendlijst in Mailchimp klaargezet. Vervolgens heb ik deze gekoppeld met het inschrijfformulier. Wanneer men zich heeft ingeschreven krijgen zij een ’tag’ mee zodat we hen niet nog een keer kunnen aanschrijven om aan te melden.

Samenwerking
Het technische beheer en de hosting is in handen van Yes Online. Claire van Blits Motion onderhoud de site in praktische zin door de teksten, afbeeldingen en linkjes aan te passen. 

 

 

Ik wil ook YES! Online

WordPress

WordPress is een open-source systeem. Om een geheel eigen website te maken voeg ik functionaliteiten voor je toe. Ik maak gebruik van de thema’s Divi en Avada. Mooie thema’s waarmee je unieke websites mee kunt maken. Jij bent toch ook uniek?

Vrijheid

Bij YES! Online zit je nergens aan vast. Als je nog geen host heb, adviseer ik er één. Een thema wordt speciaal voor jou gekocht. Als je wilt dan kan jij je website zelf onderhouden. Een website van YES! Online betekend immers ‘vrijheid = blijheid’

Voor wie

 Of je nu een kapper bent, fotograaf, fysiotherapeut, styliste, advocaat, architect of verpleegkundige werkend in de thuiszorg, om te groeien is een website nodig. Ik zorg er graag voor dat jij YES! online komt met een website waar jij verder mee kunt!

YES! Online

Gevestigd in Almere
Via Zoom/Teams werkzaam in Nederland
T: 06-24882092
juliette @ yesonline.nl