Kapitein Mo en Co – nieuwe website

by | 24 augustus 2023 | Nieuwe website

Nieuwe website

Kapitein Mo en Co

 

Ik word papa
Hoi Juliette, binnenkort word ik papa en dat heeft mij aan het denken gezet. Wat wil ik die kleine frummel nu meegeven in de toekomst?  Dat is oa zelfvertrouwen, het maken van vriendschap en het ontdekken van eigen talenten.

Boek
Daarom heb ik, Mo Hersi, een (prenten) boek geschreven: ‘Kapitein Mo en Co’. Op de allereerste vaardag als kapitein verliest kapitein Mo de “drie kleuren pet” die hij van zijn opa heeft gekregen. De pet geeft veel ZEIL-vertrouwen en dat heeft kapitein Mo hard nodig want hij is bang voor water en hij kan niet zwemmen. Samen met zijn broer Co de matroos gaat kapitein Mo op zoek naar de drie kleuren pet en beleven de spannendste avonturen. Kan jij daar een website van maken?

Website
Al snel waren Mo en ik het met elkaar eens. Gezien de doelgroep (kinderen van 3 tot 6 jaar) moest de website zeer kleurrijk worden. Aan de andere kan wil Mo ook dat leraren van basisscholen lespakketten kunnen bestellen. Dat is te doen door eenvoudig een contact formulier in te vullen. Dan stuurt hij dat op na een contactmoment.

Vorig jaar maakte ik al een website voor Mo. Want buiten ‘auteur voor kinderboeken’ is hij ook dagvoorzitter, (inter)nationaal spreker, schrijver, komiek en vlogger. En beter bekend als Mo Hersi – The Messenger.

Ik wil ook YES! Online

WordPress

WordPress is een open-source systeem. Om een geheel eigen website te maken voeg ik functionaliteiten voor je toe. Ik maak gebruik van de thema’s Divi en Avada. Mooie thema’s waarmee je unieke websites mee kunt maken. Jij bent toch ook uniek?

Vrijheid

Bij YES! Online zit je nergens aan vast. Als je nog geen host heb, adviseer ik er één. Een thema wordt speciaal voor jou gekocht. Als je wilt dan kan jij je website zelf onderhouden. Een website van YES! Online betekend immers ‘vrijheid = blijheid’

Voor wie

 Of je nu een kapper bent, fotograaf, fysiotherapeut, styliste, advocaat, architect of verpleegkundige werkend in de thuiszorg, om te groeien is een website nodig. Ik zorg er graag voor dat jij YES! online komt met een website waar jij verder mee kunt!

YES! Online

Gevestigd in Almere
Via Zoom/Teams werkzaam in Nederland
T: 06-24882092
juliette @ yesonline.nl