Het jaar 2019 zit er alweer bijna op. Een mooi jaar waarin we nieuwe websites hebben mogen maken en oude (HTML) websites in een nieuw jasje hebben kunnen steken. Ook een aantal sites weer toegankelijk gemaakt nadat er geen onderhoud was gepleegd en verschillende gehackte sites schoon gemaakt. We hebben trainingen gegeven, nieuwsbrieven voor klanten mogen maken en verzonden en nog veel meer! We hebben nieuwe klanten mogen verwelkomen en hier en daar een klant moeten laten gaan. Maar vooral hebben we ondernemers kunnen helpen met hun online zichtbaarheid en dat is waar wij voor staan!

 

Wij wensen u fijne feestdagen

en een fantastisch nieuwjaar!

Ik wil ook een website van YES! Online

WordPress

 Een website maken is nog niet zo eenvoudig. Veel mensen denken dat WordPress gratis is. Als je veel functionaliteiten wilt ontberen, ja, dan is het gratis. Als je het wilt, laat ik je dat ook zien. En dan kom je snel tot de conclusie dat jij jouw bedrijf niet zo wilt presenteren.

 

Vrijheid

Bij YES! Online zit je nergens aan vast. Als je nog geen host heb, adviseer ik er één. Een thema wordt speciaal voor jou gekocht. Als je wilt dan kan jij je website zelf onderhouden. Een website van YES! Online betekend immers ‘vrijheid = blijheid’

 

Voor wie

 Of je nu een kapper bent, fotograaf, fysiotherapeut, styliste, advocaat, architect of verpleegkundige werkend in de thuiszorg, uiteindelijk heb je een website nodig. Ik zorg er graag voor dat jij YES! online komt met een website waar jij verder mee kunt!