Heb jij er wel eens aan gedacht om je website te leasen?

by | mei 13, 2020 | Algemeen, Websites

Nieuw bij YES! Online

Website leasen

 

Website
Als ondernemer is jezelf online presenteren een must. Niet alleen als visitekaartje maar je wilt uiteindelijk ook gevonden worden door jouw potentiële klant. Je wilt laten zien wie jij als ondernemer bent en welke diensten/producten je aanbiedt. Een website is daar natuurlijk uitermate geschikt voor.

Open source
Je kan natuurlijk zelf ook iets maken want tenslotte is WordPress gratis toch? Dat is een veel gehoorde opmerking. WordPress is een ‘open source’ programma waarbij de oorspronkelijke programmering gratis beschikbaar is. Als je eenmaal WordPress hebt geinstalleerd bij je hosting, wat relatief eenvoudig is, dan begint pas het grote werk. Welk thema ga je gebruiken, gratis of betaald, en hoe ga je dat inrichten. De meeste ondernemers vinden dit een tijdrovende klus en als je niet er dagelijks mee bezig bent kan het geheel intimiderend overkomen.

Lease je website
Dan toch maar op zoek naar een professionele websitebouwer en dan kom je erachter dat  een nieuwe website een grote uitgave kan zijn.  Daarom biedt YES! Online nu ook lease-websites aan.

Eigenaar
Je betaald een eenmalige aanbetaling en vervolgens betaal je de website in de overeengekomen tijd af. Veelal in 12 maanden. Na 12 maanden krijg je de volledige toegang tot de site en ben jij eigenaar. Wil je daarna zelf de website onderhouden, helemaal prima. Wil je daar geen omkijken naar hebben dan bieden wij een uitgebreid scala aan aanvullende modules

Ik wil ook YES! Online

WordPress

WordPress is een open-source systeem. Om een geheel eigen website te maken voeg ik functionaliteiten voor je toe. Ik maak gebruik van de thema’s Divi en Avada. Mooie thema’s waarmee je unieke websites mee kunt maken. Jij bent toch ook uniek?

Vrijheid

Bij YES! Online zit je nergens aan vast. Als je nog geen host heb, adviseer ik er één. Een thema wordt speciaal voor jou gekocht. Als je wilt dan kan jij je website zelf onderhouden. Een website van YES! Online betekend immers ‘vrijheid = blijheid’

Voor wie

 Of je nu een kapper bent, fotograaf, fysiotherapeut, styliste, advocaat, architect of verpleegkundige werkend in de thuiszorg, om te groeien is een website nodig. Ik zorg er graag voor dat jij YES! online komt met een website waar jij verder mee kunt!

YES! Online

Gevestigd in Almere
Via Zoom/Teams werkzaam in Nederland
T: 06-24882092
juliette @ yesonline.nl