Golden Key – nieuwe website

by | 29 mei 2023 | Nieuwe website, Websites

Nieuwe website

Golden Key Real Estate Group

 

Golden Key Real Estate

Hoi!
Kan jij een website maken? Wij wonen in Spanje en daar helpen wij mensen graag met het kopen van hun (vakantie) huis in deze prachtige omgeving. Wij zijn aankoopmakelaar, wij bieden een sleutelservice maar ook property management hoort tot ons takenpakket.

Uitbreiding
Op dit moment is de site een visitekaartje. In de komende periode wanneer zij meer woningen in haar portfolio hebben zitten, willen zij deze ook op de website plaatsen. Dan kan de bezoeker direct zien wat voor een huizen zij te koop hebben.

Reizen
Nu ben ik zelf gek op reizen en ook nog eens gek op Spanje dus de uitstraling van de site staat mij wel aan. Zij stuurde mij teksten toe alsook de foto’s. Wanneer kan ik vertrekken?

Ik wil ook YES! Online

WordPress

WordPress is een open-source systeem. Om een geheel eigen website te maken voeg ik functionaliteiten voor je toe. Ik maak gebruik van de thema’s Divi en Avada. Mooie thema’s waarmee je unieke websites mee kunt maken. Jij bent toch ook uniek?

Vrijheid

Bij YES! Online zit je nergens aan vast. Als je nog geen host heb, adviseer ik er één. Een thema wordt speciaal voor jou gekocht. Als je wilt dan kan jij je website zelf onderhouden. Een website van YES! Online betekend immers ‘vrijheid = blijheid’

Voor wie

 Of je nu een kapper bent, fotograaf, fysiotherapeut, styliste, advocaat, architect of verpleegkundige werkend in de thuiszorg, om te groeien is een website nodig. Ik zorg er graag voor dat jij YES! online komt met een website waar jij verder mee kunt!

YES! Online

Gevestigd in Almere
Via Zoom/Teams werkzaam in Nederland
T: 06-24882092
juliette @ yesonline.nl