Compleet nieuwe site voor Mo Hersi

by | nov 8, 2022 | Nieuwe website, Website update, Websites

Nieuwe website:

Mo Hersi 

 

Mo Hersi, also known as The Messenger, plaatste een bericht op Facebook iets in de trant van, ‘mijn website doet niet meer wat hij doen moet, kan iemand mij helpen?’

Een aantal jaar geleden zag ik Mo tijdens zijn TedTalk ‘Wat spreek jij goed Nederlands’ in Almere. Zijn talk én knuffels, die hij hierna uitdeelde aan de luisteraars, was ik nog niet vergeten. Toen hij de oproep voor een webbouwer plaatste, heb ik in de comments gereageerd. Ik was blij verrast toen hij mij na een aantal dagen belde met het verzoek tot een samenwerking.

Compleet zwart
De oude website van Mo Hersi was letterlijk donker qua uitvoering. Toen Mo als zelfstandige begon zette hij zijn eigen website in elkaar. Dat heeft een redelijke periode goed gewerkt. Mo had echter niet in de gaten dat het gebruikte (gratis) thema niet meer ondersteund werd. Hierdoor werden de pagina’s niet meer correct getoond.

We hebben de site verhuist naar een nieuwe hosting en we hebben daar direct een development site aangemaakt. Zo zijn we de site helemaal opnieuw gaan inrichten.

Zijn wensen voor de nieuwe site:

  • Er moet meer kleur in de website terugkomen. Het liefst de kleuren die al in zijn logo aanwezig zijn;
  • Er moet een pagina komen waarop zijn voorstellingen aangekondigd kunnen worden en die automatisch van de site afgaan als de voorstelling is geweest;
  • Er moet een plek komen voor zijn boek(en) ;
  • Hij wil een media archief hebben met daarop zijn YouTube films. Ook goed voor de vindbaarheid.

Resultaat: een nieuwe frisse kleurrijke website die voorlopig weer zijn werk doet.

Mo The Messenger

Mo koos zelf voor het podium. Als 32-jarige is hij ‘inspirerend komiek’. Zijn speeches, vlogs en optredens hebben vaak genoeg een serieuze boodschap. “Ik wil laten zien dat mijn afkomst en mijn burgerschap elkaar niet in de weg hoeven te zitten.” Hersi maakte in maart dit jaar een voettocht door Nederland. Lees hier zijn verhaal…

 

Ik wil ook YES! Online

WordPress

WordPress is een open-source systeem. Om een geheel eigen website te maken voeg ik functionaliteiten voor je toe. Ik maak gebruik van de thema’s Divi en Avada. Mooie thema’s waarmee je unieke websites mee kunt maken. Jij bent toch ook uniek?

Vrijheid

Bij YES! Online zit je nergens aan vast. Als je nog geen host heb, adviseer ik er één. Een thema wordt speciaal voor jou gekocht. Als je wilt dan kan jij je website zelf onderhouden. Een website van YES! Online betekend immers ‘vrijheid = blijheid’

Voor wie

 Of je nu een kapper bent, fotograaf, fysiotherapeut, styliste, advocaat, architect of verpleegkundige werkend in de thuiszorg, om te groeien is een website nodig. Ik zorg er graag voor dat jij YES! online komt met een website waar jij verder mee kunt!

YES! Online

Gevestigd in Almere
Via Zoom/Teams werkzaam in Nederland
T: 06-24882092
juliette @ yesonline.nl