Bedrijfsvideo

by | mei 21, 2019 | Afbeeldingen en foto's, Algemeen

Ik heb een 1-minuut bedrijfsvideo laten maken.

Zo, het is eruit. Ik heb een korte bedrijfsfilm laten maken. Normaal sta ik altijd achter de camera maar het werd tijd om mijn bedrijf eens te laten zien. Want wat doet YES! Online nu eigenlijk. Nu is een 1-minuut video nog eigenlijk te kort en ik heb het zelfs ingekort tot 50 seconde…….

50 seconden?

Yep! In 50 seconde vertel ik je wat je krijgt als je bij mij een WordPress website laat maken. In de andere 10 seconde laat ik je zien wat je erbij krijgt. Nieuwsgierig? En – klik!

 

Ik wil ook YES! Online

WordPress

WordPress is een open-source systeem. Om een geheel eigen website te maken voeg ik functionaliteiten voor je toe. Ik maak gebruik van de thema’s Divi en Avada. Mooie thema’s waarmee je unieke websites mee kunt maken. Jij bent toch ook uniek?

Vrijheid

Bij YES! Online zit je nergens aan vast. Als je nog geen host heb, adviseer ik er één. Een thema wordt speciaal voor jou gekocht. Als je wilt dan kan jij je website zelf onderhouden. Een website van YES! Online betekend immers ‘vrijheid = blijheid’

Voor wie

 Of je nu een kapper bent, fotograaf, fysiotherapeut, styliste, advocaat, architect of verpleegkundige werkend in de thuiszorg, om te groeien is een website nodig. Ik zorg er graag voor dat jij YES! online komt met een website waar jij verder mee kunt!

YES! Online

Gevestigd in Almere
Via Zoom/Teams werkzaam in Nederland
T: 06-24882092
juliette @ yesonline.nl