Website Scan

Wat is de status van jouw website

Prijs € 85,- 

Beschrijving website scan

Heb jij achterstallig onderhoud op je website? Zijn je plugins en je thema niet meer up-to-date? Heb je geen idee wat er moet gebeuren?

Bij een website scan worden de volgende onderdelen bekeken:
– Is SSL (groene slotje) correct geinstalleerd
– Zijn WordPress, het thema en de plugins up-to-date
– Zijn alle aankoopsleutels aanwezig om alles up-to-date te houden
– Werkt het contactformulier correct
– Staan er plugins en thema’s in de backend die niet gebruikt worden
– Wordt er een (automatische) backup gemaakt
– En nog veel meer……

Een website scan is een standaard procedure als je bij YES! Online een onderhoudscontract wilt afnemen en de website is door een ander bedrijf gemaakt. Na de scan geven we je een terugkoppeling over de status van je website.

Meer weten? Boek een website scan door contact op te nemen.

Neem direct contact op

  Juliette heeft voor ons, Team ALS Bussum, een website gemaakt. Hij is zeer overzichtelijk en goed bij te houden. Als vrijwilligers van Team ALS Bussum houdt ze de website op de achtergrond in de gaten. Bij vragen dan kunnen we altijd bij haar terecht. Ze legt dingen duidelijk uit.

  Natascha Versteeg

  Team ALS Bussum

  Juliette is een vriendelijke sociale dame en onderschat haar niet; tijdens een gezellig samenzijn doet ze haar werk serieus en is ze gefocust op jou als klant en jouw website als presentatie van jouw bedrijf. Met enthousiasme en creativiteit probeert ze zich zo goed mogelijk bij je wensen aan te passen. Ze is goed op de hoogte van alle mogelijkheden die er zijn om een mooie gebruiksvriendelijke website te bouwen en deze toegankelijk te maken voor de zoekmachine van Google. Ze neemt de verantwoordelijkheid en brengt het uiteindelijk tot een mooi resultaat. Dus kortom goed kunnen begeleiden en aanvoelen en komen tot een mooi resultaat!

  Agnes Nijensteen

  Sange

  Juliette heeft mijn website gerealiseerd, van begin tot eind. Ze dacht mee, nam werk uit handen en kwam met concrete voorstellen om mijn ideeën te realiseren. Ik ben erg blij met het eindresultaat. Sinds mijn website opgeleverd is, verzorgt Juliette ook het onderhoud. De technische kant neemt zij volledig voor haar rekening. Vragen van mijn kant zijn nooit te veel; oplossingen zijn goed en snel. Ik kan Juliette van harte aanbevelen: to-the-point, snel en afspraak is afspraak! Ook over de kosten is zij van tevoren transparant.

  Rogier Wolf

  Rogier Wolf

  Volg mij op social media: #JustJules

  YES! Online

  Gevestigd in Almere
  Via Zoom/Teams werkzaam in Nederland
  T: 06-24882092
  juliette @ yesonline.nl