Training WordPress beheerder

Zelf je website onderhouden met de training Beheerder.

Vanaf € 250 ex btw

Beschrijving training beheerder

 

Stiekem weet je al het verschil tussen een pagina en een nieuwsbericht en kan je dit ook zelf op maken, maar hoe nu verder ?

Binnen ongeveer 4 uur leer ik jou alle ins en outs van de website. Hoe werkt je thema en wat kan je zelf aan passen. Welke plugins heeft jouw site en waar dienen ze voor. Als je een webshop hebt dan laat ik je ook zien hoe je producten kan wijzigen en aanmaken. Aan het einde van de dag kan jij met een FTP programma een backup maken en weet je hoe je de oude backup (in geval van nood) eventueel terug kunt zetten.

Na deze workshop heb je mijn hulp niet meer nodig en kan je zelf de website onderhouden. Als je daarna toch nog vragen hebt dan kan dat altijd. Eenvoudige vragen beantwoord ik altijd uit service.

Voor de training kom ik graag bij jou op kantoor (€ 0,24 per gereden km) of kom je bij mij.

Neem vrijblijvend contact op.

 

 

 

 

 

 

Neem direct contact op

Juliette heeft voor ons, Team ALS Bussum, een website gemaakt. Hij is zeer overzichtelijk en goed bij te houden. Als vrijwilligers van Team ALS Bussum houdt ze de website op de achtergrond in de gaten. Bij vragen dan kunnen we altijd bij haar terecht. Ze legt dingen duidelijk uit.

Natascha Versteeg

Team ALS Bussum

Juliette is een vriendelijke sociale dame en onderschat haar niet; tijdens een gezellig samenzijn doet ze haar werk serieus en is ze gefocust op jou als klant en jouw website als presentatie van jouw bedrijf. Met enthousiasme en creativiteit probeert ze zich zo goed mogelijk bij je wensen aan te passen. Ze is goed op de hoogte van alle mogelijkheden die er zijn om een mooie gebruiksvriendelijke website te bouwen en deze toegankelijk te maken voor de zoekmachine van Google. Ze neemt de verantwoordelijkheid en brengt het uiteindelijk tot een mooi resultaat. Dus kortom goed kunnen begeleiden en aanvoelen en komen tot een mooi resultaat!

Agnes Nijensteen

Sange

Juliette heeft mijn website gerealiseerd, van begin tot eind. Ze dacht mee, nam werk uit handen en kwam met concrete voorstellen om mijn ideeën te realiseren. Ik ben erg blij met het eindresultaat. Sinds mijn website opgeleverd is, verzorgt Juliette ook het onderhoud. De technische kant neemt zij volledig voor haar rekening. Vragen van mijn kant zijn nooit te veel; oplossingen zijn goed en snel. Ik kan Juliette van harte aanbevelen: to-the-point, snel en afspraak is afspraak! Ook over de kosten is zij van tevoren transparant.

Rogier Wolf

Rogier Wolf

Volg mij op social media: #JustJules

YES! Online

Botterstraat 47 K048
1271 XL  Huizen
M: 06-24882092

Share This