Training WordPress auteur

Zelf je webteksten onderhouden met de training Auteur

Prijs € 149

Beschrijving training auteur

 

Nu heb je een website maar hoe nu verder ?

Je weet nog helemaal niets van WordPress en nu heb je ineens het beheer over een website. Je wilt zelf je berichten en pagina’s maken. Dat kan! Binnen 2,5 uur leer ik jou hoe je nieuwsberichten en pagina’s aanmaakt. Je kunt foto’s uploaden en plaatsen maar ook linkjes naar interne pagina’s of externe websites toevoegen! Ook laat ik je kort zien hoe je de SEO velden moet invullen en hoe dat werkt.

Voor de training kom ik graag bij jou op kantoor (€ 0,24 per gereden km) of jij bij mij.

Binnen deze training leer je niets over beheer en onderhoud van de website. Dat heb je uitbesteed (hopelijk aan ons) en wil je het toch zelf gaan doen, kijk dan even naar de training beheerder.

Neem vrijblijvend contact op.

 

 

 

 

Neem direct contact op

  Juliette heeft voor ons, Team ALS Bussum, een website gemaakt. Hij is zeer overzichtelijk en goed bij te houden. Als vrijwilligers van Team ALS Bussum houdt ze de website op de achtergrond in de gaten. Bij vragen dan kunnen we altijd bij haar terecht. Ze legt dingen duidelijk uit.

  Natascha Versteeg

  Team ALS Bussum

  Juliette is een vriendelijke sociale dame en onderschat haar niet; tijdens een gezellig samenzijn doet ze haar werk serieus en is ze gefocust op jou als klant en jouw website als presentatie van jouw bedrijf. Met enthousiasme en creativiteit probeert ze zich zo goed mogelijk bij je wensen aan te passen. Ze is goed op de hoogte van alle mogelijkheden die er zijn om een mooie gebruiksvriendelijke website te bouwen en deze toegankelijk te maken voor de zoekmachine van Google. Ze neemt de verantwoordelijkheid en brengt het uiteindelijk tot een mooi resultaat. Dus kortom goed kunnen begeleiden en aanvoelen en komen tot een mooi resultaat!

  Agnes Nijensteen

  Sange

  Juliette heeft mijn website gerealiseerd, van begin tot eind. Ze dacht mee, nam werk uit handen en kwam met concrete voorstellen om mijn ideeën te realiseren. Ik ben erg blij met het eindresultaat. Sinds mijn website opgeleverd is, verzorgt Juliette ook het onderhoud. De technische kant neemt zij volledig voor haar rekening. Vragen van mijn kant zijn nooit te veel; oplossingen zijn goed en snel. Ik kan Juliette van harte aanbevelen: to-the-point, snel en afspraak is afspraak! Ook over de kosten is zij van tevoren transparant.

  Rogier Wolf

  Rogier Wolf

  Volg mij op social media: #JustJules

  YES! Online

  Gevestigd in Almere
  Via Zoom/Teams werkzaam in Nederland
  T: 06-24882092
  juliette @ yesonline.nl