Website ontzorgpakket

Strippenkaart van 20 strippen.
Eén strip is ongeveer 15 minuten werk.

Prijs € 270

Beschrijving ontzorgpakket

 

De website is er, maar nu? Je hebt het te druk om nieuwsberichten en/of producten te plaatsen want je bent bezig met je huidige klanten. Wat natuurlijk helemaal goed is, maar hoe kom je aan je nieuwe klanten? Een bezoeker haakt snel af op verouderde content. En dat zou jammer zijn want die bezoeker is wel jouw potentiële klant . Als je mij de content aanlevert zorg ik ervoor dat dit op je website komt. Direct na plaatsing stuur ik je de link ter controle. Dan kan er, indien gewenst, zeker nog iets gewijzigd worden.

Wat valt er onder dit pakket:
· aanpassingen tekst
· plaatsen/verwijderen afbeeldingen
· aanmaken nieuwe pagina’s
. menu structuur aanpassingen
. plaatsen van nieuwe berichten, blogs,
. plaatsen van nieuwe producten
· kleine layout aanpassingen

Tip: Eén strip staat voor ongeveer een kwartier werk. Een tekstuele aanpassing staat dan in het ‘niet’ bij een kleine technische aanpassing. Spaar werkzaamheden dan ook op 🙂

Neem vrijblijvend contact op.

 

 

 

 

 

Neem direct contact op

  Juliette heeft voor ons, Team ALS Bussum, een website gemaakt. Hij is zeer overzichtelijk en goed bij te houden. Als vrijwilligers van Team ALS Bussum houdt ze de website op de achtergrond in de gaten. Bij vragen dan kunnen we altijd bij haar terecht. Ze legt dingen duidelijk uit.

  Natascha Versteeg

  Team ALS Bussum

  Juliette is een vriendelijke sociale dame en onderschat haar niet; tijdens een gezellig samenzijn doet ze haar werk serieus en is ze gefocust op jou als klant en jouw website als presentatie van jouw bedrijf. Met enthousiasme en creativiteit probeert ze zich zo goed mogelijk bij je wensen aan te passen. Ze is goed op de hoogte van alle mogelijkheden die er zijn om een mooie gebruiksvriendelijke website te bouwen en deze toegankelijk te maken voor de zoekmachine van Google. Ze neemt de verantwoordelijkheid en brengt het uiteindelijk tot een mooi resultaat. Dus kortom goed kunnen begeleiden en aanvoelen en komen tot een mooi resultaat!

  Agnes Nijensteen

  Sange

  Juliette heeft mijn website gerealiseerd, van begin tot eind. Ze dacht mee, nam werk uit handen en kwam met concrete voorstellen om mijn ideeën te realiseren. Ik ben erg blij met het eindresultaat. Sinds mijn website opgeleverd is, verzorgt Juliette ook het onderhoud. De technische kant neemt zij volledig voor haar rekening. Vragen van mijn kant zijn nooit te veel; oplossingen zijn goed en snel. Ik kan Juliette van harte aanbevelen: to-the-point, snel en afspraak is afspraak! Ook over de kosten is zij van tevoren transparant.

  Rogier Wolf

  Rogier Wolf

  Volg mij op social media: #JustJules

  YES! Online

  Gevestigd in Almere
  Via Zoom/Teams werkzaam in Nederland
  T: 06-24882092
  juliette @ yesonline.nl