Onderhoud website

Backup en updates van jouw website.

Vanaf 17,50 p/maand*

Beschrijving onderhoud website

Een website dient onderhouden te worden. Om je website snel te houden moet je ook de database optimaliseren. Maar de site moet ook beveiligd zijn. Natuurlijk staat er een prima beveiligingsprogramma op jouw site/server maar het thema en de plugins moeten ook up-to-date zijn. Wanneer ze verouderd zijn, hebben hackers en bots sneller toegang tot je site en dat is het laatste wat je wilt! Geen zin in al dit gedoe? Ik doe het graag voor je, iedere week weer. Ook maak ik een (handmatige) backup. Mocht er onverhoopt iets mis gaan, zetten we alles gewoon weer terug. Een hele geruststelling toch?

Wat doe ik voor jou:
· updates van WordPress, thema en plugins
· wekelijkse (handmatige) back-ups
· optimalisatie database
. beveiliging website

Neem vrijblijvend contact op.

*nb; 17,50 is de onderhoudsprijs voor een kleine website door YES! Online gemaakt

Is jouw website niet door YES! Online gemaakt? Dan raden we eerst een website scan aan zodat je precies weet wat er gaande is op je site.

 

 

 

 

Neem direct contact op

  Juliette heeft voor ons, Team ALS Bussum, een website gemaakt. Hij is zeer overzichtelijk en goed bij te houden. Als vrijwilligers van Team ALS Bussum houdt ze de website op de achtergrond in de gaten. Bij vragen dan kunnen we altijd bij haar terecht. Ze legt dingen duidelijk uit.

  Natascha Versteeg

  Team ALS Bussum

  Juliette is een vriendelijke sociale dame en onderschat haar niet; tijdens een gezellig samenzijn doet ze haar werk serieus en is ze gefocust op jou als klant en jouw website als presentatie van jouw bedrijf. Met enthousiasme en creativiteit probeert ze zich zo goed mogelijk bij je wensen aan te passen. Ze is goed op de hoogte van alle mogelijkheden die er zijn om een mooie gebruiksvriendelijke website te bouwen en deze toegankelijk te maken voor de zoekmachine van Google. Ze neemt de verantwoordelijkheid en brengt het uiteindelijk tot een mooi resultaat. Dus kortom goed kunnen begeleiden en aanvoelen en komen tot een mooi resultaat!

  Agnes Nijensteen

  Sange

  Juliette heeft mijn website gerealiseerd, van begin tot eind. Ze dacht mee, nam werk uit handen en kwam met concrete voorstellen om mijn ideeën te realiseren. Ik ben erg blij met het eindresultaat. Sinds mijn website opgeleverd is, verzorgt Juliette ook het onderhoud. De technische kant neemt zij volledig voor haar rekening. Vragen van mijn kant zijn nooit te veel; oplossingen zijn goed en snel. Ik kan Juliette van harte aanbevelen: to-the-point, snel en afspraak is afspraak! Ook over de kosten is zij van tevoren transparant.

  Rogier Wolf

  Rogier Wolf

  Volg mij op social media: #JustJules

  YES! Online

  Gevestigd in Almere
  Via Zoom/Teams werkzaam in Nederland
  T: 06-24882092
  juliette @ yesonline.nl