Nieuwsbrieven

Meer rendement uit je mailing door Mailchimp.

Prijs € 230*

Beschrijving nieuwsbrieven

Hou jij je klanten op de hoogte via een platte mail en krijg je weinig respons? Wil jij meer rendement uit je mailing halen?

Eerlijk is eerlijk. Zelf vind ik Mailchimp om te beginnen al leuk om het aapje (chimpansee). Vanaf het moment dat je aan de slag gaat tot het moment dat de nieuwsbrief is verzonden; chimp leidt je op een leuke en eenvoudige wijze door dit proces. Maar daar gaat het uiteindelijk niet om. Jij wilt meer rendement uit je mailing krijgen en dat is mogelijk door Mailchimp goed in te zetten. Lees daarna uit welk mailadres is aangekomen of gebounced, wie heeft waar op geklikt en waar heeft dat toe geleid. Zo kan je zien wat jou lezer interessant heeft gevonden of waar je meer aandacht aan moet besteden. Of juist niet.

Vind je dit te veel werk dan maak ik voor jou een nieuwsbrief account aan en een template die je iedere keer weer kunt gebruiken. Natuurlijk helemaal volgens jouw huisstijl, -kleuren en wensen. Daarna maak ik de eerste nieuwsbrief met de door jou geleverde content. Heb jij een overzicht van al je klanten? Lever dan de mailadressen aan zodat ik deze kan importeren. Na goedkeuring versturen we jouw eerste nieuwsbrief.

Natuurlijk koppel ik je nieuwsbrief aan je website zodat nieuwe klanten zich snel en overzichtelijk kunnen inschrijven voor de nieuwe nieuwsbrief.

Wil je daarna zelf de nieuwsbrief gaan versturen of wil jij dat ik dat voor je ga doen? Laat het mij weten!

Neem vrijblijvend contact op.

* nb: deze prijs geldt voor het instellen van een verzendlijst, het opmaken van een sjabloon volgens jouw huisstijl en het verzenden van de 1ste nieuwsbrief.

 

 

 

 

 

Neem direct contact op

  Juliette heeft voor ons, Team ALS Bussum, een website gemaakt. Hij is zeer overzichtelijk en goed bij te houden. Als vrijwilligers van Team ALS Bussum houdt ze de website op de achtergrond in de gaten. Bij vragen dan kunnen we altijd bij haar terecht. Ze legt dingen duidelijk uit.

  Natascha Versteeg

  Team ALS Bussum

  Juliette is een vriendelijke sociale dame en onderschat haar niet; tijdens een gezellig samenzijn doet ze haar werk serieus en is ze gefocust op jou als klant en jouw website als presentatie van jouw bedrijf. Met enthousiasme en creativiteit probeert ze zich zo goed mogelijk bij je wensen aan te passen. Ze is goed op de hoogte van alle mogelijkheden die er zijn om een mooie gebruiksvriendelijke website te bouwen en deze toegankelijk te maken voor de zoekmachine van Google. Ze neemt de verantwoordelijkheid en brengt het uiteindelijk tot een mooi resultaat. Dus kortom goed kunnen begeleiden en aanvoelen en komen tot een mooi resultaat!

  Agnes Nijensteen

  Sange

  Juliette heeft mijn website gerealiseerd, van begin tot eind. Ze dacht mee, nam werk uit handen en kwam met concrete voorstellen om mijn ideeën te realiseren. Ik ben erg blij met het eindresultaat. Sinds mijn website opgeleverd is, verzorgt Juliette ook het onderhoud. De technische kant neemt zij volledig voor haar rekening. Vragen van mijn kant zijn nooit te veel; oplossingen zijn goed en snel. Ik kan Juliette van harte aanbevelen: to-the-point, snel en afspraak is afspraak! Ook over de kosten is zij van tevoren transparant.

  Rogier Wolf

  Rogier Wolf

  Volg mij op social media: #JustJules

  YES! Online

  Gevestigd in Almere
  Via Zoom/Teams werkzaam in Nederland
  T: 06-24882092
  juliette @ yesonline.nl