Fotografie

Foto’s speciaal voor jouw website met authentieke en frisse foto’s.

Vanaf € 139

Beschrijving fotografie

Natuurlijk kan je overal mooie foto’s online kopen en deze op je website zetten. Dat ziet er al snel mooi uit. Maar veel mooier zijn foto’s van jou en jouw bedrijf. Het bedrijf waar jij zo trots op bent. Het is een relatief kleine investering maar wel één waarmee je authentieke foto’s krijgt.

Wat krijg je :
* Persoonlijke aanpak
* Frisse en authentieke foto’s
* Full body foto’s
* Overzicht foto’s
* Detailfoto’s
* De foto’s worden altijd professioneel nabewerkt.
* Inclusief digitale (Jpeg) bestanden op webformaat
* Regio Almere / Huizen geen voorrijkosten

Waarvoor kan je de foto’s gebruiken:
* Website
* Facebook
* Instagram
* LinkedIn

Tarief:
Je vindt de beschikbare pakketten op mijn fotografie website.

Neem contact met mij op zodat we jouw wensen kunnen bespreken!

PS: Foto’s zijn exclusief voor jouw gebruik. Wil een ander bedrijf/persoon jouw foto’s ook gebruiken? Stuur mij dan een bericht, ik maak graag een offerte voor hen.
PS 2: De volgende klanten gingen je reeds voor.

Neem direct contact op

  Juliette heeft voor ons, Team ALS Bussum, een website gemaakt. Hij is zeer overzichtelijk en goed bij te houden. Als vrijwilligers van Team ALS Bussum houdt ze de website op de achtergrond in de gaten. Bij vragen dan kunnen we altijd bij haar terecht. Ze legt dingen duidelijk uit.

  Natascha Versteeg

  Team ALS Bussum

  Juliette is een vriendelijke sociale dame en onderschat haar niet; tijdens een gezellig samenzijn doet ze haar werk serieus en is ze gefocust op jou als klant en jouw website als presentatie van jouw bedrijf. Met enthousiasme en creativiteit probeert ze zich zo goed mogelijk bij je wensen aan te passen. Ze is goed op de hoogte van alle mogelijkheden die er zijn om een mooie gebruiksvriendelijke website te bouwen en deze toegankelijk te maken voor de zoekmachine van Google. Ze neemt de verantwoordelijkheid en brengt het uiteindelijk tot een mooi resultaat. Dus kortom goed kunnen begeleiden en aanvoelen en komen tot een mooi resultaat!

  Agnes Nijensteen

  Sange

  Juliette heeft mijn website gerealiseerd, van begin tot eind. Ze dacht mee, nam werk uit handen en kwam met concrete voorstellen om mijn ideeën te realiseren. Ik ben erg blij met het eindresultaat. Sinds mijn website opgeleverd is, verzorgt Juliette ook het onderhoud. De technische kant neemt zij volledig voor haar rekening. Vragen van mijn kant zijn nooit te veel; oplossingen zijn goed en snel. Ik kan Juliette van harte aanbevelen: to-the-point, snel en afspraak is afspraak! Ook over de kosten is zij van tevoren transparant.

  Rogier Wolf

  Rogier Wolf

  Volg mij op social media: #JustJules

  YES! Online

  Gevestigd in Almere
  Via Zoom/Teams werkzaam in Nederland
  T: 06-24882092
  juliette @ yesonline.nl