websites

Alle websites worden op maat gemaakt.

Omdat ieder bedrijf anders is maken wij alleen op maat gemaakt websites.
Wat kunnen wij voor jou doen?

WORDPRESS WEBSITES

Wat krijg jij?

Een website vanaf 6 pagina's

Een beetje website bevat vier pagina’s; home, product/dienst, wie zijn wij en contact. Meer is altijd mogelijk.

Het thema Divi

Het meest uitgebreide thema wat er op de markt is, daar werken wij mee; Divi van Elegant themes. Uiteraard ontvang je levenslange updates.

De juiste plugins

De website wordt voorzien van de juiste functionaliteit, afhankelijk van jouw wensen. Standaard is bijvoorbeeld een contactformulier met Contact Form 7.

z

Social Media volledig geintegreerd

Al je social media wordt gekoppeld aan je website. Wil je jouw website ook laten delen via social media, ook die mogelijkheid wordt geregeld.

Google analytis - Search console

Je website wordt gekoppeld aan Google Analytics en Search Console. Zo kan je snel en eenvoudig in de gaten houden wat er op je website gebeurt.

s

Beveiliging SSL / ReCaptcha

Geef hackers en bots geen kans. Wij leveren alle websites met het zogenaamde ‘groene slotje’ en ook je contactformulier wordt  beveiligd.

Prijzen vanaf € 850,-

Ieder bedrijf heeft zijn eigen doelstellingen en wensen. Daar hoort een op maat gemaakte website bij. Daarom sturen wij alleen maar een op maat gemaakte offerte.  Jij wilt toch geen standaard website?

WERKWIJZE

Wil jij een website die van jou is?

YES! Online maakt een website die echt van jou is. Wij adviseren je graag over goede hosting welke jij rechtstreeks betaald. Wil je uiteindelijk je eigen website (technisch) zelf gaan onderhouden? Geen probleem! 

Bij ons zit je niet vast aan een verplicht onderhoudscontract. Wil je weten waarin wij ons nog meer onderscheiden?

Een website speciaal voor jou gemaakt.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen, maak dan een afspraak voor een kop koffie.

ZIJ WETEN HET

Wat zeggen klanten over YES! Online?

Juliette heeft voor ons, Team ALS Bussum, een website gemaakt. Hij is zeer overzichtelijk en goed bij te houden. Als vrijwilligers van Team ALS Bussum houdt ze de website op de achtergrond in de gaten. Bij vragen dan kunnen we altijd bij haar terecht. Ze legt dingen duidelijk uit.

Natascha Versteeg

Team ALS Bussum

Juliette heeft mijn website gerealiseerd, van begin tot eind. Ze dacht mee, nam werk uit handen en kwam met concrete voorstellen om mijn ideeën te realiseren. Ik ben erg blij met het eindresultaat. Sinds mijn website opgeleverd is, verzorgt Juliette ook het onderhoud. De technische kant neemt zij volledig voor haar rekening. Vragen van mijn kant zijn nooit te veel; oplossingen zijn goed en snel. Ik kan Juliette van harte aanbevelen: to-the-point, snel en afspraak is afspraak! Ook over de kosten is zij van tevoren transparant.

Rogier Wolf

Rogier Wolf

Onze website was wat ouderwets en toe aan een nieuwe frisse uitstraling. Ook was het voor ons lastig om er zelf dingen op aan te passen. Hoog tijd voor wat nieuws dus en dat werd er een website van WordPress. Wij zijn, evenals onze leden, buitengewoon tevreden over de nieuwe website. Hij is fris, overzichtelijk en makkelijk werkbaar. En mochten we er toch niet helemaal uitkomen, dan is Juliette altijd bereid om ons erdoorheen te loodsen.

Secretariaat

Ondernemersvereniging Gooisekant

Juliette is een vriendelijke sociale dame en onderschat haar niet; tijdens een gezellig samenzijn doet ze haar werk serieus en is ze gefocust op jou als klant en jouw website als presentatie van jouw bedrijf. Met enthousiasme en creativiteit probeert ze zich zo goed mogelijk bij je wensen aan te passen. Ze is goed op de hoogte van alle mogelijkheden die er zijn om een mooie gebruiksvriendelijke website te bouwen en deze toegankelijk te maken voor de zoekmachine van Google. Ze neemt de verantwoordelijkheid en brengt het uiteindelijk tot een mooi resultaat. Dus kortom goed kunnen begeleiden en aanvoelen en komen tot een mooi resultaat!

Agnes Nijensteen

Sange

YES! Online

Gevestigd in Almere
Via Zoom/Teams werkzaam in Nederland
T: 06-24882092
juliette @ yesonline.nl